Zyrat e Informacionit Turistik

Faqja jone eshte hapur me arsyen e vetme per te ndihmuar ju per nje informacion sa me te sakte dhe te plote per ju.

Por gjithashtu ne Sarande ka zyra informacioni per turistet sic eshte ajo ne shetitoren e Sarandes e cila ngan me nje glob prej xhami.

Gjithashtu nje tjeter eshte ne qendren e Sarandes shume afer Bashkise se qytetit.