Vendodhja

E ndodhur ne skajin me jugor te vendit, mes siteve te lashta arkeologjike qe rrethohen nga deti Jon me plazhe e bukuri mahnitese, me klime ideale mesdhetare ku numurohen gati 300 dite diell. Saranda konsiderohet si destinacioni me i bukur bregdetar ne vend. Mikpritja dhe atmosfera e ngrohte jane nje tjeter motiv qe ju ftojne ne Sarande.Arkitektura dhe Trashegimi e pasur Kulturore, qytete dhe kala te vjetra, monumente natyrore, ushqim i shkelqyer dhe diell qe ndricon ne cdo stine.