Ture me varke

Cdo mbremje ne qytetin tone mund te gjeni varka turistike te vogla te cilat mund tju bejne nje shetitje te vogel me nje cmim te arsyeshem. Varkat mund ti gjeni tek limani i qytetit cdo mbremje dhe te mund te kaloni nje mbremje nen shoqerine e miqve duke bere shetitje me varke ne det.