Me qira një makinë

Ne qytetin tone mund te merrni makina me qera te markave te ndryshme dhe me nje cmim te arsyeshem qe te mund te shijoni pushimet tuaja ne maksimum.

Me poshte keni disa kontakte te agjensive qe kane makina me qera:

1-Sunny Holiday +355 693210200                                      Email: office@sunnyholidays.al

2-Finikas line +355 672022004 / +355 692073711           Email: info@finikas-lines.com