Shetitje

Ju mund te beni nje shetitje te vogel ne qytetin tone ne shetitoren e qytetit tone.Duke pasur si pamje detin qe te mund te qetesoheni dhe gjithashtu te shijoni mbremjen apo mengjesin tuaj.