Portet

Saranda ka dy porte, ate te mallrave dhe te pasagjerve. Dhe ju mund te vini prej Korfuzit, prej Italise por nga ndonje destinacion tjeter.

Per te shkuar ne Korfuz apo per te ardhur prej andej ju do te udhetoni vetem nje ore me traget ku bileta varjon nga 19-25 euro ne varesi te sezonit (vetem vajtje ose ardhje).

Per oraret  dhe linjat e trageteve mund te vizitoni kete faqe www.finikas-lines.com/lines